Combineer het beste van 2 werelden met deze combikachels

De Rika Paro en Rika Induo II zijn combikachels die ontworpen zijn om zowel als houtkachel als pelletkachel te functioneren. Deze combinatie van verwarmingstechnologieën zorgt voor een efficiënte en veelzijdige manier om je huis te verwarmen.

Ontdek de vele kenmerken en voordelen van de Rika Paro en Rika Induo II combikachels:

De Rika Paro en Rika Induo II  zijn hoogwaardige combikachels die gebouwd zijn met duurzame materialen. De kachels zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, grijs en zandsteen. Het strakke ontwerp van de kachels past goed in moderne interieurs, maar ook in klassieke woningen komen deze goed tot hun recht.

De Rika Paro combikachel heeft een vermogen van 2,5 tot 8 kilowatt en de Rika Induo II een vermogen tot 10 kilowatt. Er kan zowel met hout als met pellets worden gestookt. Met deze combikachels bepaal je dus zelf welke brandstof en wanneer je deze gebruikt, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en de beschikbaarheid van hout of pellets in jouw omgeving.

Een ander kenmerk van deze combikachels is dat deze een groot venster hebben, waardoor je optimaal kan genieten van het vlammenspel. De kachels hebben een geavanceerd verbrandingssysteem dat zorgt voor een efficiënte verbranding en een laag emissieniveau.

Ook met pellets? Jazeker! Pellets zijn gemaakt van samengeperst houtafval en zijn daarmee een duurzame en CO2-neutrale brandstof. Hierdoor draag je bij aan een duurzamere wereld.

De Rika Paro en Rika Induo II hebben bovendien een hoog rendement. Deze combikachels produceren veel warmte met een relatief laag brandstofverbruik. Hierdoor kan je flink besparen op je stookkosten.

Tot slot zijn deze combikachels gemakkelijk in gebruik en in onderhoud. Ze zijn voorzien van een automatische ontsteking en temperatuurregeling, waardoor je ze gemakkelijk kan bedienen. Ook het onderhoud van deze kachels is eenvoudig, dankzij de uitneembare aslade en het gemakkelijk toegankelijke rookkanaal.

Meer weten over deze kachels? Neem vrijblijvend contact met ons op!

BATIBOUW ACTIE
Profiteer van onze Batibouw kortingen van 5 tot 10% op alle merken! Geldig van 1/03 t/m 31/03.

Winkelwagen
Scroll naar boven