Houtkachels

Houtkachel DAN SKAN

Nostalgisch houtstoken

Een natuurlijk houtvuur zorgt voor een betoverend vlammenspel, heeft een gezellige stralingswarmte en het ontspannende geluid van knisperend hout brengt je terug naar jouw kampeerjaren. Wie kiest voor een houtkachel, ervaart deze beleving keer op keer. Villa & Vuur beschikt over een zeer uitgebreid gamma houtkachels van klassieke tot geavanceerde … Bovendien hebben onze kachels een hoog rendement en stoten ze geen broeikasgassen uit.

Diverse soorten houtkachels

Houtverbranding kan op verschillende manieren: in een vrijstaande houtkachel, een inbouwhaard, een houtfornuis, via een CV kachel, CV haard en kookfornuis, of een massieve speksteenkachel en massahaard. Deze  houtkachels zijn niet alleen een warmtebron, maar worden beschouwd als deel van het interieur van jouw woning.  Onze kachels, haarden en fornuizen op hout, laten het toe jouw volledige centrale verwarmingssysteem op de kachel aan te koppelen. 

houtkachel ANIMO
Altech speksteenkachel houtkachel

Altech speksteenkachels 

Hout stoken kan je in een klassieke stalen houtkachel, maar wist je dat een speksteenkachel duurzamer en een gezondere stralingswarmte geeft? In tegenstelling tot stalen kachels slaat speksteen de warmte op als een accu. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur stralen speksteenkachels nog comfortabele infrarood warmte uit. Met een minimale hoeveelheid hout verwarm je daardoor jouw complete woonkamer. Benieuwd welke kachel er bij jou past? Maak hier jouw afspraak!

RIKA TRONIC houtkachel 

De houtkachels van RIKA combineren innovatie en eenvoudige bediening met een maximaal rendement en een schitterend ontwerp.

Rika tronic kachel
Winkelwagen
Scroll naar boven