Pellethaarden

Dé ideale open haard!

Droom je van een open haard, maar zie je het niet zitten om met hout te verwarmen? Vind je een open haard teveel onderhoud? Dan is een pellethaard van L’Artistico iets voor jou! Het strakke uitzicht en de moderne vormgeving maken van deze pellethaard een echt pronkstuk in jouw interieur. Villa & Vuur is erkend dealer en installateur en verzorgt eveneens de afwerking rond de pellethaard in combinatie met een meubel.

Draadloze programmatie

Onze pellethaarden kunnen volledig draadloos geprogrammeerd en bediend worden. Automatisch starten en stoppen en de temperatuurregeling wordt écht kinderspel. Alle pellethaarden hebben de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verwarmen. Zo kan je de keuken en  bovenverdieping mee verwarmen. In dit type haarden maken we nog onderscheid in 3 soorten modellen: de vlakke haard (50-80cm of 1m), de hoekhaard (80cm) of de 3-zijdige haard (80cm)met aan 3 zijden glas.

pellethaard hoek Villa & Vuur

Dezelfde gezellige warmte!

Een pellethaard biedt dezelfde gezellige warmte als een houtkachel, maar heeft meer comfort. De pellets die gebruikt worden voor verbranding zijn gemaakt uit zuiver afvalhout, afkomstig van de houtindustrie en geven bij verbranding weinig as. Pellets zijn bovendien handig te stockeren, voordelig in aankoop, zuinig in verbruik en beter voor het milieu. Wil je graag meer info over een pellethaard? Maak dan hier vrijblijvend een afspraak met Villa & Vuur.

Winkelwagen
Scroll naar boven