Biohaarden of bio-ethanol haarden

iBio Design ethanol haard - Premium -villa enn vuur

Wat is een bio-ethanol haard?

De bio-ethanolhaard of kortweg biohaard is één van de populairste type sfeerhaarden. Dit komt omdat bio-ethanol een zeer zuivere en schone brandstof is, het ruikt niet én er is geen roetaanslag. Daarnaast is bio-ethanol relatief goedkoop. Bio-ethanol is een soort alcohol en is gemaakt van een biologische bron zoals mais, suikerriet of suikerbiet. Via gisting wordt van de suiker ethanol gemaakt en na destillatie wordt dit verkocht als bio-ethanol.

Installeer zélf jouw biohaard!

Villa & Vuur werkt met de biohaarden van Furo. Deze nieuwste generatie biohaarden geven een mooie hoge vlam en zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen: een open verbrandingssysteem zonder schoorsteen en een gesloten verbrandingssysteem met externe luchttoevoer en rookgasafvoer. Op deze manier ontstaat er een zuivere geurloze verbranding, dankzij de volledige elektronische sturing, waarbij ethanol in beperkte mate wordt ontvlamd. Ben je handig? Dan kan je een bio-ethanolhaard online bestellen en zélf installeren.

Bio-ethanol haard VILLA & VUUR

Prachtig en sfeervol!

Er zijn tal van mogelijkheden om je interieur te personaliseren rond een sfeervolle biohaard. Wens je een strak, elegant, eigentijds of een visionair design? Het kan allemaal! Villa & Vuur verzorgt het volledige plaatje van A tot Z; van ontwerp op maat tot de volledige realisatie bij jouw thuis. Interesse om jouw interieur nieuw leven in te blazen? Neem dan snel contact met ons op!

Winkelwagen
Scroll naar boven