Elektrische haarden

Schitterend vlammenspel, echte sfeer

Elektrische haarden winnen steeds meer aan populariteit. Met de nieuwste technologieën is het met een elektrische haard mogelijk om een  levensecht vlammenspel te simuleren. Dit biedt een energiezuinige manier om een ongeëvenaarde sfeer in je woning te brengen. Bij Villa & Vuur ontdek je de meest realistische elektrische haarden van topmerken Faber en British Fires. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige elektrische sfeerhaard of een luxueuze elektrische haard met verwarmingsfunctie, de keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Villa & Vuur werkt voor haar elektrische haarden uitsluitend met de topmerken British Fires en Faber.

Villa & Vuur, erkend verdeler van British Fires.

Ontdek voortaan bij Villa & Vuur ook de collectie elektrische haarden van British fires, de perfecte combinatie van Britse elegantie en geavanceerde technologie. Of je nu zoekt naar stijl, comfort, of innovatie, bij Villa & Vuur vind je een haard die niet alleen jouw ruimte verwarmt, maar ook jouw interieur transformeert. Van New Forest elektrische inzethaarden tot deluxe real logs, wij begeleiden je van A tot Z. Maak vandaag nog uw persoonlijke afspraak of contacteer ons.

 

Vorige slide
Volgende slide

De “New Forest” elektrische haard

De New Forest elektrische haard brengt vlamtechnologie naar een hoger niveau. De LED-vlamvisuals zijn bijna ongelooflijk met hun diepe, echte vuurkleuren en verspreiden zich over de gehele breedte van de haard, waarbij elke hoek wordt benut. De kenmerkende houtblokken zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen die perfect samen passen en elk detail vastleggen dat je zou verwachten te zien in een houtblok gevonden tijdens een wandeling in het New Forest bos. Vragen over afmetingen en type modellen? Contacteer ons.

Deluxe Logs handwerk

Elk Deluxe Log brandbed is uniek en met de hand samengesteld. Door gebruik te maken van echte houtblokken biedt British Fires een ongeëvenaard realistisch effect. De houtblokken zijn stevig bevestigd op een bed van schors, twijgjes en resten van hout, wat zorgt voor een natuurlijke setting. Wat is er beter om een brandend vuur te demonstreren dan het gebruik van echte houtblokken? De natuurlijke details van de houtblokken creëren een authentieke look en feel, die de interactie tussen het vlameffect en het brandbed versterkt. De combinatie van echt gespleten houtblokken en het reflecterende vlameffect van het achterglas zorgt voor een prachtig 3D-effect. Kijk zelf maar!


Ontdek Faber, stijlvolle en sfeervolle elekrische haarden

Denk je bij een elektrische haard nog aan de knisperende houtvuurtjes op je televisiescherm? Bereid je dan voor op een openbaring, want het vlammenspel van de Faber elektrische haarden zijn levensecht en kunnen net zo boeiend zijn als je favoriete serie. Ze bieden de betoverende sfeer en warmte van een traditioneel houtvuur, dat niet te onderscheiden valt van het echte, maar dan zonder de uitstoot of het gedoe van echt vuur. Dit is ideaal als je geen gashaard of houtkachel kunt plaatsen, of wanneer je bewust kiest voor een milieuvriendelijkere optie. 

Faber elektirsche haard
Vorige slide
Volgende slide

Van pixel naar nevel

De Faber elektrische haarden maken gebruik van geavanceerde vlamtechnologie met waternevel om een verbluffend realistisch vuurbeeld te produceren. Water en vuur staan traditioneel bekend als tegenpolen, maar de nieuwste elektrische haarden van Faber doorbreken deze grenzen. Faber gebruikt waternevel om een haardervaring te bieden die voorheen enkel mogelijk was met gas of hout. Geen pixels meer op een scherm, maar levendige waternevel die oplicht door geavanceerde LED-technologie, compleet met de warme gloed die je van een elektrisch vuur verwacht. Het is alsof je water in vuur ziet veranderen!

Ontdek de e-SliM Linear bij Villa & Vuur

De e-SliM Linear, de nieuwste lijn elektrische haarden van Faber met een prachtig laag en gestrekt design, brengt een overtuigend realistisch en dynamisch vuurbeeld is. Bovendien zijn de haarden stijlvol, milieuvriendelijk,  volledig veilig en uiterst gebruiksvriendelijk. Villa & Vuur helpt je van A tot Z, van advies tot installatie. Maak een afspraak of contacteer ons voor meer informatie.

Winkelwagen
Scroll naar boven