Interieurafwerking

Haardafwerkingen Villa & Vuur

Haardafwerking op maat 

Op maat. Dat klinkt altijd als muziek in de oren, want wat is er mooier dan een volledig interieurontwerp op maat laten maken. Zo krijgt jouw leefruimte een volledige andere look & feel met deze moderne haarden en haardafwerking op maat van jouw persoonlijke smaak. Villa & Vuur geeft advies, begeleidt, ontwerpt, installeert en werkt af tot in de puntjes. Vraag ons hiernaar!

Iwall haardafwerking

Iwall is een modulair systeem waarmee we jouw houtkachel, gashaard of bio-ethanol haard de look geven die het verdient als eyecatcher in jouw interieur. Het systeem maakt het mogelijk de afwerking zelf samen te stellen volgens jouw wensen. Het handige aan dit systeem is dat er later altijd bij aangebouwd kan worden. Meer weten over Iwall? Maak een afspraak of vraag ons naar de mogelijkheden.

modulaire-pelletkachel-rika-villaenvuur

Interieurmodules voor pelletkachels

Met Pellet Connect heb je de mogelijkheid jouw interieur persoonlijk in te richten rond jouw pelletkachel. Zo zijn er verschillende vormen, kenmerken, materialen en oppervlakken van deze kachels beschikbaar die het gezellige vuur nog meer centraliseert. Haal de interieurontwerper in jou naar boven en vraag ons naar de mogelijkheden!

Winkelwagen
Scroll naar boven