Over ons

Specialist ter zake

Villa & Vuur is sinds 2004 een vooruitstrevend bedrijf in Laakdal, gespecialiseerd in hedendaagse verwarmingsinstallaties.  Zaakvoerder Bart Van den Langenbergh is verwarmingsspecialist en heeft als missie het gebruik van hernieuwbare energie zoals biomassa, biogas en zonne-energie te promoten. Zo dragen wij ons steentje bij om de klimaatverandering tegen te gaan.

Nieuwe showroom

Villa & Vuur heeft recent een vernieuwde showroom gekregen in de Meerlaarstraat in Laakdal (Vorst). Maak een afspraak online of kom naar onze toonzaal waar wij je graag verder helpen. Want wij krijgen energie van onze klanten professioneel advies te geven, de juiste oplossing voor hen te vinden én een uitstekende service te bieden.

Jaarlijks event

Villa & Vuur is gespecialiseerd in verwarmingsinstallaties met CV haarden en vloerverwarming. Daarnaast voorzien wij in onderhoud van schoorstenen en schoorsteenvegen. In onze webshop bieden wij tal van indoor & outdoor artikelen en brandstof aan. Enkele keren per jaar organiseren wij onze ‘gezellige buitendagen’ om deze laatste nieuwe snufjes en stufjes met je te delen. Wil jij er volgende keer bij zijn? Schrijf je zeker in op onze nieuwsbrief!

Winkelwagen
Scroll naar boven