CV ketels

Bespaar met een CV ketel met pellets

Is jouw gasketel, mazoutketel of warmtepomp aan vervanging toe? Vervang deze door een pelletketel en verwarm voortaan uw woning en water met pellets. Deze installatie werkt heel performant, ook in nieuwbouw en passiefwoningen. Ze kunnen aangesloten worden op uw bestaande CV installatie met radiatoren en/of vloerverwarming. Ze zijn zuinig en betrouwbaar. Naast pelletketels voor gezinswoningen, bieden wij ook toestellen aan met een groter vermogen om hotels, sporthallen en bedrijfsgebouwen te verwarmen.

Produceer je eigen elektriciteit met de Ökofen pelletkachel!

Warmte én elektriciteit van biomassa genereren bij jouw thuis, dat doe je met de Ökofen pelletkachel! Genereer tot 4 kW elektrisch vermogen. Terwijl je jouw woning verwarmt, levert de ketel ook elektriciteit. Ideaal om tijdens de donkere dagen elektriciteit op te wekken en minder afhankelijk te zijn van energieleveranciers.

ökofen pelletkachel
CV ketel op hout

Cv ketels op hout

Een CV ketel op hout of houtvergasser is een houtketel met naverbranding d.w.z. de initiële rookgassen worden ‘naverbrand’. Het bevat een warmtewisselaar en wordt aangesloten op een buffervat. Zo wordt een maximaal rendement tot boven de 90% gehaald worden uit de kachel en kan de woning verwarmd worden terwijl de kachel niet meer brand. Dit maakt het ook mogelijk om de ketel te gebruiken bij laag temperatuursystemen zoals vloerverwarming en sanitair warm water. Deze ketel kan perfect gebruikt worden in combinatie met een bestaand CV installatie. Een houtvergasser heeft als grote voordeel een grote laadruimte, waardoor max. 1 x per dag bijgevuld dient te worden, onderhoudsarm, prijsgunstig in aankoop, extreem lange levensduur: 20-30 jaar.

Wat kost het?

Iedere installatie en situatie is verschillend. De prijzen voor CV ketels kunnen variëren afhankelijk van de installatie die nodig is voor jouw woning. Kom gerust eens langs. Villa & Vuur maakt graag tijd om jouw renovatie- of nieuwbouwproject te bespreken. Of vraag hier online je offerte aan. Villa & Vuur is specialist ter zake en erkend installateur van deze kwaliteitsvolle CV ketels.

Cv ketel op pellets BlueBurn
Winkelwagen
Scroll naar boven