Gashaarden

Gashaarden Ifire

Gashaarden iFire, Bellfires en Hoxter

Voor onze gashaarden werken wij met iFire, Bellfires en Hoxter. Kiezen voor een gashaard is kiezen voor dé ultieme combinatie van duurzaamheid met strakke en innoverende vormgeving. Eveneens verzorgen wij de afwerking van jouw haardmeubels. Haal je creativiteit boven of laat je door ons inspireren. Onze haarden werken wij af met het unieke iwall haardafwerking

Igas Premium haarden

Villa & Vuur werkt eveneens met de gashaarden van iFire™. iGas Premium is met de grootste zorg ontwikkeld door en voor mensen die houden van vuur, met oog voor detail en technologische innovatie. Het is dé gashaard met een ultieme natuurlijke look. iGAS Premium heeft een uitgekiend branderontwerp waardoor het vlammenspel de uitstraling heeft van een écht houtvuur.

Bellfires gashaarden

Twijfel je over welk type haard je gaat kiezen? Denk je dat je als je voor een gashaard kiest, je de sfeer zal missen die een houthaard met zich meebrengt? Geen zorgen, tegenwoordig is het vuurbeeld van een gashaard bijna niet meer te onderscheiden van een echt haardvuur. Villa & Vuur werkt al jaren met dit topmerk en helpt je bij de keuze te maken die bij jou past!

Winkelwagen
Scroll naar boven