Pelletkachels

RIKA & Nordic Fire Pelletkachels

Wil je genieten van gezellige vlammen, maar kies je liever voor een zuinige, comfortabele manier van verwarmen? Dan is een pelletkachel dé oplossing. Dankzij de praktische voorraadlade en de regelbare warmteafgifte zijn deze kachels ideaal, ook voor kleinere woonruimtes. De RIKA & Nordic Fire pelletkachels laten je snel genieten van luxueuze warmte, zijn geluidsarm, hebben een tijdloos design en optimaal rendement. 

CO2-neutrale verbranding

Pelletkachels branden op pellets en zijn CO2-neutraal, dit wil zeggen dat de CO2 die vrijkomt bij verbranding door evenveel bomen terug omgezet wordt in zuurstof. Er komt niet meer CO2 vrij bij het verbranden van pellets dan bij het verrotten van dezelfde hoeveelheid houtafval in de natuur. Verwarmen met pellets is dus niet alleen goed voor jouw budget, maar draagt ook bij tot een beter milieu! Villa & Vuur helpt je bij de juiste keuze, vraag ons ernaar

modulaire-pelletkachel-rika-villaenvuur

Een pelletkachel in ieders interieur

Naast zijn bijdrage tot een beter milieu heeft een pelletkachel een lange levensduur. Bovendien kan je deze pelletkachel perfect integreren in jouw interieur met het modulaire RIKA connect systeem. Voor ieder wat wils! Villa & Vuur is erkend verdeler van RIKA en geeft je graag uitgebreid advies over deze pelletkachels en interieurmodules. Neem gerust even contact met ons op of maak hier jouw afspraak.

Winkelwagen
Scroll naar boven