Airconditioning

Ariston airconditioning woonkamer

Het perfecte klimaat

Met de airconditioningtoestellen van ARISTON heb je altijd hét perfecte klimaat bij jouw thuis of op kantoor. Villa & Vuur is erkend installateur van ARISTON airconditioning en maakt het correcte thermische berekeningsplan voor jouw airconditioninginstallatie. Of je nu kiest voor een vloer-, plafond- of muurconsole, op deze manier heb je áltijd de juiste installatie die bij je past én het perfecte klimaat!

De nieuwste technologie

De allernieuwste ARISTON technologie is gebaseerd om een kleinere impact op de klimaatverandering, aldus minder CO2-uitstoot te creëren. Er wordt R32 koelgas gebruikt dat minder vloeistof verbruikt voor een identieke vermogensafgifte dan R410, welke vanaf 2025 verboden zal zijn om te gebruiken. Zo kunnen de toestellen tot 45% meer energie besparen. Bovendien hebben deze vooruitstrevende eigenschappen zoals 3D inverter, intelligent eye, aromatherapie, geheugen, ventilatie, follow me, bacterie filter én zijn ze stil in geluid!

Ariston clima app

De Ariston Clima app

Dankzij de nieuwe technologie en het nieuwe accessoire ARISTON ‘Wi-Fi-kit’ kent het ideale klimaat voor ARISTON geen grenzen. De nieuwe kit komt met een USB-stick die met een display paneel verbonden wordt. Zodra de installatie voltooid is, download je de app ARISTON CLIMA voor smartphone en tablet en je hebt totale klimatologische controle op verplaatsing en thuis! Handig! Meer weten of een offerte aanvragen? 

Winkelwagen
Scroll naar boven