Over ons

VILLA en VUUR - UW SPECIALIST IN VERWARMING

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat voorziet in hedendaagse verwarming met als doelstelling zoveel mogelijk het gebruik van hernieuwbare energie  zoals biomassa, biogas en zonne-energie als energiebron voor verwarming te promoten.

Het is nu eenmaal een feit dat we door de schaarste en stijgende aardolie prijzen genoodzaakt zijn andere oplossingen te zoeken om warmte op te wekken voor verwarming, sanitair water en om te koken. Ook het milieu heeft er baat bij deze omschakeling te stimuleren. Hout- en pelletverbranding is immers CO2 neutraal, terwijl warmtepompen de gratis warmte benutten uit de lucht, aarde en water rondom ons.

En wijzelf krijgen energie van onze klanten te voorzien van professioneel advies, de juiste oplossing én uitstekende service te bieden!

Onze voornaamste projecten zijn installaties met haarden en kachels zoals CV haarden, pelletkachels, hybride kachels, gashaarden, biohaarden, massahaarden met moderne haardafwerkingen. Maar ook totaalrealisaties in vloerverwarming en zonneboiler systemen. Hiernaast voorzien wij ook in het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en/of schoorsteen. Bovendien werken wij enkel met merken van topkwaliteit!

Heeft u ook professioneel advies en begeleiding nodig aangaande uw keuze in verwarming? Of bij uw (ver)bouwplannen? Misschien bent u doe-het-zelver en wil u kosten uitsparen door uw vloerverwarming zelf te leggen? Neem dan zeker even contact met ons op, wij denken met u mee en helpen u graag verder. Wij verwelkomen u ook graag in onze toonzaal!

Tot binnenkort!

Bart Van den Langenbergh
zaakvoerder VILLA en VUUR bvba
Bart Van den Langenbergh I zaakvoerder Villa en Vuur I specialist in verwarming

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x