Pizzaovens

Waarom kiezen voor een Alfa Forni pizza oven?

Houtvuur gaat samen met fascinatie: gevoelens van plezier en warme herinneringen uit het verleden. Het brandende hout geeft een homogene warmte af die jouw gerechten voorziet van een unieke smaak en geur. Een Alfa houtoven kan alles voor iedereen. Door te variëren in temperatuur en kooktijk, kan je koken wat je maar wil. Vlees, pasta, vis, desserts.

Het kan allemaal met een Alfa Forni pizza oven!

Wat is het juiste ontwerp voor jou? 
Kies de esthetische lijn die het beste bij je past en die jouw buitenruimte verfraait.

CLASSICO-lijn

Een lijn van handgemaakte pizza ovens, perfect voor elegante villa’s en tuinen. Met zijn tijdloze design is de CLASSICO-lijn een slimme mix van de meest traditionele houtovenmodellen en de nieuwste technologische innovatie.

MODERNO-lijn

Zachte, afgeronde welvingen, trendy kleuren en de Alfa technologie kenmerken de pizza ovens van de MODERNO-lijn, waardoor ze perfect zijn voor het inrichten van de jongste en meest dynamische buitenruimtes.

FUTURO-lijn

Minimalisme, functionaliteit en discrete elegantie worden door de FUTURE-lijn tot uiting gebracht, waar de onbetwiste hoofdrolspeler de roestvrijstalen boog is.

Dankzij een zorgvuldig ontwerponderzoek past deze lijn pizza ovens perfect in buitenkeukens en is zij gemakkelijk te combineren met ander kookgerei.

Heter

Een Alfa Forni pizza oven is hot en dat mag je gerust letterlijk nemen. Koken op vuur is teruggaan naar de essentie. En laat dat nu net zijn waar de tophoreca opnieuw naar op zoek is. Vuur brengt mensen samen en heeft de unieke kracht jouw gasten te verwonderen.  

Sneller

Dankzij de innovatieve V2 technologie is een Alfa Forni pizza oven sneller op temperatuur, en constant te houden, dan elke concurrent. Efficiënt omgaan met de warmte van houtvuur zorgt voor topprestaties en bovendien een laag verbruik.

Uniek

De hoogwaardige afwerking, diverse kleuren en oogstrelend design geeft de Alfa Forni pizza oven een streepje voor. Dit unieke product kan je uitbreiden tot een waar kookstation en lijkt in niets op jouw standaard barbecue of buitenkooktoestel.

Hoe koop je jouw Alfa Forni pizza oven?

Je kan al onze pizza ovens en accessoires online bestellen. Heb je echter eerst nog wat vragen over een type model, samenstelling en/of werking. Contacteer ons of kom langs in onze showroom en wij begeleiden je graag bij het kiezen van jouw ideale pizza oven.

Winkelwagen
Scroll naar boven