Vloerverwarming Turnhout

Vloerverwarming laten plaatsen in jouw droomwoning in Turnhout? VILLA en VUUR is uw specialist! 

Wenst u ook vloerverwarming te laten plaatsen in uw nieuwe woning of renovatie in Turnhout? Of bent u doe-het-zelver en wenst u zelf uw vloerverwarming te plaatsen? Of u nu kiest om uw vloerverwarming te laten plaatsen door dé vloerverwarmingsspecialist in uw buurt of voor de doe-het-zelf oplossing, bij VILLA en VUUR bent u aan het juiste adres.


3 redenen om te kiezen kiezen voor vloerverwarming?

1. Vloerverwarming is hot

Vloerverwarming is hot en dat bedoelen we niet alleen letterlijk. Vloerverwarming wordt immers de laatste jaren steeds populairder in België. Het is een moderne en aangename manier van verwarmen. Er wordt vaker gekozen voor deze manier van verwarmen omdat dit de woning gelijkmatig verwarmd. Vloerverwarming is dan ook één van de meest comfortabele manieren om te verwarmen. Het levert een behaagelijke warmte, gezonde lucht en is bovendien onderhoudsvriendelijk!

2. Vloerverwarming is energie -én geldbesparend

Vloerverwarming werkt efficiënter dan een normale verwarming met cv-ketel installatie. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw energierekening maar bent u ook nog milieubewust bezig omdat u minder gas verbruikt. Goed voor het milieu én voor de portemonnee!

3. Vloerverwarming is estetisch

Vloerverwarming wordt vaak gekozen om estetische en praktische oplossingen. Zo bespaart u aanzienlijk enerzijds in woonruimte maar blijft ook elke muur leeg en hoeft er geen rekening gehouden te worden met de ruimte die een verwarmingselement inneemt. Vloerverwarming kan eveens in elke ruimte voorzien worden. 

Overtuigd? U kiest vloerverwarming in uw woning in Turnhout of wenst nog meer informatie? Contacteer dan VILLA en VUUR! 


Vloerverwarming Turnhout - Villa en Vuur


Waarom kiezen voor vloerverwarming bij VILLA en VUUR?

De klant staat centraal bij ons. In eerste instantie luisteren wij naar uw behoefte en zoeken wij samen naar de oplossing en het vloerverwarmingssysteem dat het beste bij u past. 

Kiezen voor VILLA en VUUR, dat is kiezen voor kennis, ervaring én vertrouwen!

VILLA en VUUR heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerverwarming. We werken hiervoor samen met Hencofloor en gebruiken voor vloerverwarming uitsluitend Henco producten. Hencofloor behaalde wereldwijd meer dan 50 kwaliteitscertificaten waaronder ISO 9001, dé kwaliteitsnorm en werkt enkel samen met erkende verdelers en installateurs. VILLA en VUUR en Hencofloor is een sterke samenwerking waardoor u als klant op kwaliteitsvolle producten, een persoonlijke service en een 10 jaar lange garantie kan rekenen. Dit zijn belangrijke troeven om de juiste partner in vloerverwarming te kiezen.

Uw vloer vloerverwarming laten plaatsen door VILLA en VUUR, uw vloerverwarmingsspecialist?

Door de jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerverwarming hebben wij, VILLA en VUUR, talrijke projecten gerealiseerd in regio Turnhout. 


Vloerverwarming zelf plaatsen in uw droomwoning in Turnhout? DOE-HET-ZELF én BESPAAR! 

VILLA en VUUR heeft een oplossing voor de doe-het-zelver die wil besparen op de plaatsingskosten van vloerverwarming door zelf aan de slag te gaan. VILLA en VUUR denkt met u mee, levert de juiste materialen aan, levert de goedgekeurde legplannen aan en zorgt voor de eindgoedkeuring van de vloerverwarmingsinstallatie. VILLA en VUUR werkt uitsluitend met de kwaliteitsvolle vloerverwarmingssystemen van Hencofloor. Tijdens het gehele project blijft Bart van VILLA en VUUR uw aanspreekpunt. Zo kunnen handige harry’s hun talenten tonen, maar als het even moet toch de raad van een persoonlijke specialist er bij halen. U bespaart op deze manier de plaatsingskosten uit.

VILLA en VUUR geeft de juiste begeleiding daar waar u het nodig heeft!


Vloerverwarming Turnhout - Villa en Vuur


De 9 voordelen van vloerverwarming nog eens op een rijtje!

 1. Behaaglijke warmte
 2. Gezonde lucht
 3. Meer woonruimte
 4. Energie en geldbesparing
 5. Vrije afwerkingskeuze
 6. Onderhoudsvriendelijk
 7. Met elke energiebron
 8. In elke ruimte
 9. Voor elk gebouw


Zijn er ook nadelen van vloerverwarming?

 • Vloerverwarming is relatief duurder in aankoop en in plaatsing.

Alles wat een positieve kant heeft, heeft ook een minder positieve kant. De kosten kunnen nog al eens oplopen voor het plaatsen en aanwerven van een vloerverwarming installatie. U kan hierop stevig besparen als u zelf uw vloerverwarming legt. 

 • Leidingen dienen in de vloer geplaatst te worden.

De leidingen van de vloerverwarming dient in de vloer geplaatst te worden. In nieuwbouw wordt hier reeds op voorhand rekening mee gehouden. In een renovatie kan dit lastig zijn en voor meerwerken zorgen. Eveneens dient er meer aandacht gegeven te worden aan de afwerking van de ondergrond.

 • Moeilijk aan te passen

Het spreekt voor zich dat wanneer er nadien aanpassingen of reparaties dienen te gebeuren dat dit moeilijker kan verlopen aangezien het circuit ondergronds zit. Houd hier rekening mee dat dit een hele klus is. Beschadiging zijn eveneens moeilijk te herstellen. Alle geluk zijn dit situaties die amper voorkomen.

 • Tragere opwarming

Bij de voordelen zien we dat de woning gelijktijdig verwarmd. Echter kan men dit ook als een nadeel opvatten daar de verwarming ook iets trager verloopt. Dit geldt zowel voor de afkoeltijd en de opwarmtijd.


U bent overtuigd van de vele voordelen van vloerverwarming. Maar wat is het prijskaartje van deze installatie? De kosten van vloerverwarming te laten plaatsen, zijn zeer afhankelijk van woning tot woning en situatie tot situatie. Daarom maken wij voor u gratis en vrijblijvend een offerte op. Wij denken met u mee en zoeken naar de beste oplossing voor u.


Villa en Vuur

Meerlaarstraat 61
2430 Vorst

E info@villaenvuur.be

T 013 33 62 93


Openingsuren toonzaal

Maandag, zondag en feestdagen gesloten

Dinsdag, woensdag en donderdag open van 13u tot 18u

Vrijdag open van 10u tot 18u

Zaterdag open van 10u tot 16u

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x