Vloerverwarming

Vloerverwarming laten plaatsen in uw droomwoning? 

Wenst u ook vloerverwarming te laten plaatsen in uw nieuwe woning of renovatie? Of bent u doe-het-zelver en wenst u zelf uw vloerverwarming te plaatsen? Of u nu kiest om uw vloerverwarming te laten plaatsen door dé vloerverwarmingsspecialist in uw buurt of voor de doe-het-zelf oplossing, bij VILLA en VUUR bent u aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor vloerverwarmingsspecialist VILLA en VUUR?
De klant staat centraal bij ons. In eerste instantie luisteren wij naar uw behoefte en zoeken wij samen naar de oplossing en het vloerverwarmingssysteem dat het beste bij u past. Kiezen voor VILLA en VUUR, dat is kiezen voor Kennis, Ervaring én Vertrouwen!

VILLA en VUUR heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerverwarming. We werken hiervoor samen met Hencofloor en gebruiken voor vloerverwarming uitsluitend Henco producten. Hencofloor behaalde wereldwijd meer dan 50 kwaliteitscertificaten waaronder ISO 9001, dé kwaliteitsnorm en werkt enkel samen met erkende verdelers en installateurs. VILLA en VUUR en Henco floor is een sterke samenwerking waardoor u als klant op kwaliteitsvolle producten, een persoonlijke service en een 10 jaar lange garantie kan rekenen. Dit zijn belangrijke troeven om de juiste partner in vloerverwarming te kiezen.

Door de jarenlange ervaring in het plaatsen van vloerverwarming hebben wij, VILLA en VUUR, talrijke projecten gerealiseerd.


Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x