Ofyr

OFYR is een functioneel kunstwerk ontworpen om het buitenleven te verrijken met schoonheid, warmte, eten en vriendschap. De OFYR is met zijn eenvoudige, klassieke lijnen praktischer en stijlvoller dan een normale barbecue en past perfect in elke omgeving, van tuin tot chique restaurantterras. Als het tijd is voor een gezellig samenzijn in de buitenlucht verandert dit elegante kunstwerk in een warme, gastvrije plek om te koken en gasten te vermaken..

Het unieke design van de OFYR zorgt niet alleen voor een showcooking effect maar is ook erg functioneel!  Zo heeft de bakring rondom verschillende temperaturen (warmer naar het midden toe) en is ze ook iets hellend naar binnen gemaakt zodat alle sappen etc het vuur inlopen en dus opbranden.  Het toestel is dan ook uiterst onderhoudsvrij.  Het is opgebouwd uit 3 losse stukken die steeds verplaatsbaar zijn.

 

CORTENSTAAL

De OFYR kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan en hoeft  niet afgedekt te worden. De sokkel en vuurschaal van de OFYR zijn uitgevoerd in cortenstaal. Kenmerkend voor Cortenstaal is de bruinoranje roestkleur en de lange levensduur.  Hoe meer u de OFYR gebruikt, hoe mooier hij wordt.

Optioneel aan de OFYR is een deksel om de vuurput af te sluiten.

Twijfelt u over de aankoop van een Ofyr ?

Bij ons kan u een Ofyr huren, bent u daarna overtuigt en wenst u over te gaan tot aankoop dan krijgt u van ons het volledige huurbedrag terugbetaald. U heeft dus geen enkel risico, huur nu uw Ofyr en ontdek hoe simpel het is om lekker te koken op een echt houtvuur. Wij hebben ook steeds demomodellen te koop die slechts enkele malen gebrand hebben.

 


 

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x