Quote

format_quote

Bart komt al enige tijd bij ons om de schouw te poetsen want wij hadden een houtkachel. Die hebben wij 2 jaar terug laten vervangen door een Ortner CV kachel die Bart geplaatst heeft en daar zijn wij heel tevreden over. De plaatsing duurde natuurlijk wel enkele dagen maar is professioneel gedaan. De kachel verwarmt gans de living en een deel van de keuken. Verbruik ligt niet zo hoog, maar het is in het begin wel effe zoeken hoe we ermee moesten werken. Bart heeft dit allemaal zeer goed uitgelegd en bij enige twijfel konden wij hem steeds bellen om uitleg te vragen. Kunnen enkel zeggen dat we erg tevreden zijn over onze Ortner kachel en zeker geen andere kachel meer willen. Bart staat altijd klaar om te helpen bij problemen en dat vinden wij enorm fijn. Verleden jaar heeft hij bij mijn moeder nog een pelletkachel geïnstalleerd om haar kolenkachel te vervangen en zij is hier enorm content van. Bart verkoopt goede kachels maar is ook in zijn naservice zeer goed en steeds bereidt om langs te komen bij enige problemen die aan de telefoon niet uitgelegd kunnen worden.

Louis en Christel

format_quote

Wij hebben een haard laten plaatsen, zeer goede en professionele uitleg gekregen. Een super service met een kwaliteitsvolle haard.

Pascal & Sophie

format_quote

Een luchtdichte lage energiewoning met ventilatie D en toch een kachel willen. Als zelfbouwer de juiste vakman en begeleiding vinden. Voor gek verklaard en nooit gedacht dat het ons (financieel) ging lukken. Bart heeft ons het juiste advies gegeven en begeleidt met vloerverwarming zelf leggen, het 900L buffervat, de hoogrendements gaskachel, afvoerkanalen en een Hoxter CV kachel. Een werkende totaaloplossing.

Bruno Peysmans

format_quote

Ben supertevreden met mijn Big Green Egg en vooral de service die jullie leverden

Liesbeth Cappuyns

format_quote

Bart heeft 2 jaar geleden bij ons een nieuwe boiler voor het warm water geïnstalleerd. Daarna hebben we nog eens een beroep op hem gedaan toen er vogels zich bleken te nestelen in onze schouw. En recent heeft hij ook onze verwarmingsketel vervangen. Telkens zeer tevreden van zijn werk!

Patricia Cools

format_quote

Gisteren heeft Bart onze Cola Pelletkachel met nieuwe dubbelwandige, inox schoorsteen geplaatst. Puur vakwerk en propere installatie. Verder geholpen met de glimlach. Fijn om zaken te doen!

Jan Stroobant

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x