Over VILLA en VUUR

VILLA en VUUR - UW SPECIALIST IN VERWARMING

VILLA en VUUR is een dynamisch bedrijf in Laakdal dat voorziet in hedendaagse verwarming met als doelstelling zoveel mogelijk het gebruik van hernieuwbare energie  zoals biomassa, biogas en zonne-energie als energiebron voor verwarming te promoten.

Het is nu eenmaal een feit dat we door de schaarste en stijgende aardolie prijzen genoodzaakt zijn andere oplossingen te zoeken om warmte op te wekken voor verwarming, sanitair water en om te koken. Ook het milieu heeft er baat bij deze omschakeling te stimuleren. Hout- en pellet verbranding is immers CO2 neutraal, terwijl warmtepompen de gratis warmte benutten uit de lucht, aarde en water rondom ons.

En wijzelf krijgen energie van onze klanten te voorzien van professioneel advies, de juiste oplossing én uitstekende service te bieden!

In de webshop van VILLA en VUUR kan u tal van producten en toebehoren bestellen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan zeker even contact met ons op!

 

Onze voornaamste projecten zijn installaties met haarden en kachels zoals CV haarden, pellet kachels, hybride kachels, gashaarden, biohaarden, massahaarden met moderne haardafwerkingen. Maar ook totaalrealisaties in vloerverwarming en zonneboiler systemen. Hiernaast voorzien wij ook in het onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en/of schoorsteen. Bovendien werken wij enkel met merken van topkwaliteit!

Bekijk hier het uitgebreid gamma producten van VILLA en VUUR.

Heeft u professioneel advies en begeleiding nodig aangaande uw keuze in verwarming? Of bij uw (ver)bouwplannen? Misschien bent u doe-het-zelver en wil u kosten uitsparen door uw vloerverwarming zelf te leggen?

Wenst u vrijblijvend advies hierover? Neem dan zeker even contact met ons op, wij denken met u mee en helpen u graag verder. Wij verwelkomen u ook graag in onze toonzaal in Laakdal!

Tot binnenkort!

Bart Van den Langenbergh
zaakvoerder VILLA en VUUR, Laakdal

Bart Van den Langenbergh I zaakvoerder VILLA en VUUR I uw specialist in verwarming I Laakdalstar
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x