Höfats Design BBQ

De Höfats houtskoolgrill is de eerste houtskoolgrill waarvan de temperatuur perfect te regelen is. Je hebt dus het comfort van een gasgrill met de smaak van een houtgrill. Door het gebruik van de speciaal ontwikkelde Premium briketten te gebruiken samen met de aanmaakschouw van Höfats kan je perfect reuk- en rookloos de Cone aansteken en gebruiken.

De Cone heeft nu reeds verscheidene awards gewonnen voor productdesign.

De Cone is elegant en compact en met zijn grote grill oppervlakte kan je met gemak voor 10 tot 15 personen grillen. De Cone beschikt over een grillrooster en een warmhoudrooster.

Eenvoudige luchtregeling

De Cone beschikt over een zeer eenvoudige luchtregeling. Het kolenrooster is traploos regelbaar in hoogte waardoor de hitte die naar het te grillen voedsel gaat perfect kan geregeld worden. Het deksel kan bovendien in verschillende posities geplaatst worden voor een gewenst grill resultaat.

 

 Vuurkorf

Na het grillen kan de Cone ook als vuurkorf gebruikt worden.

 

 

 

 

 

De Cone inbouwen

De Cone kan ook ingebouwd worden in een tafel indien dit gewenst is , dit schept uiteraard vele mogelijkheden en zo kan je eventueel zelf een tafel of buitenkeuken ontwerpen om de Cone in te bouwen.

 

 

 

 

Accessoires

Voor de Cone zijn diverse accessoires beschikbaar waaronder

- zijtafeltjes in bamboe

- afdekhoes en draaghoes

- gietijzeren grillrooster

- aanmaakschouw Höfats

Al deze producten zij beschikbaar in onze webshop HÖFATS WEBSHOP

Cone productfilmpje

 

 

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer
Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x