Share

Jesco 100

229,00 incl. btw

Met een JESCO vuurschaal geef je een extra dimensie aan al je tuinfeesten: de sfeer en verlichting was nog nooit zo gezellig. Deze ronde blikvangers zijn vervaardigd uit hoogwaardig staal van 2 mm (Ø 60 cm) of 2,5 mm dik – om een lange levensduur te garanderen.

De JESCO vuurschalen zijn beschikbaar in 4 verschillende formaten, zodat ze op elk terras of in elke tuin passen. De kleinste heeft een diameter van 55 cm, verder zijn er twee tussenformaten van  80 en 100 cm en ons paradepaardje heeft een ruime diameter van 120 cm. Dat is meer dan voldoende plaats om met zen allen gezellig marshmallows rond te roosteren.

Met een schaalhoogte van 25 à 28 cm (afhankelijk van de diameter) wordt het vlammenbeeld zeker niet belemmerd en heb je een magistraal zicht op de vlammen. Gezellige avonden gegarandeerd!

Onder de schaal kan je de lage, subtiele steunring plaatsen (inclusief) waardoor de schaal lichtjes lijkt te zweven en een mooie schaduw creëert. Hierdoor komt deze ook mooier uit in langer gras.

Als bijkomend voordeel blijft de onderzijde van de schaal droog bij grondvocht, wat voor een langere levensduur zorgt.

De schalen zijn binnenin voorzien van enkele beluchtings- en afwateringsgaatjes. Je hoeft hem dus niet steeds naar binnen te verhuizen, maar kan deze in alle weersomstandigheden buiten laten staan. Het water zal eruit lopen en de lucht zal de schaal snel doen uitdrogen, waardoor het roestproces wordt uitgesteld.

En het beste moet nog komen: deze kwaliteitsvolle vuurschalen zijn daarenboven ook nog eens héél interessant geprijsd.

SPECIFICATIES:

Afmetingen: Ø 100 cm x H 28 cm
Inclusief: voet
Kleur: Niet van toepassing
Brandstof: Hout
Materiaal: Hoogwaardig staal 2,5 mm
Wielen: Neen
Aspan: Neen
Garantie: 2 jaar
Afmetingen 100 × 28 cm
Merk

Outr

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jesco 100” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven