Share

Summit 2600 Watt

549,00625,00 incl. btw

De stijlvolle en krachtige SUMMIT is een ideale keuze voor zowel ruimteverwarmingstoepassingen binnenshuis als beschutte buitenruimtes. Ontworpen met de nieuwste Kanthal AF-verwarmingselementen en afgewerkt met een GE IR-versterkende coating, biedt de SUMMIT een energiezuinige verwarmingsoplossing voor die gebieden die effectieve comfortverwarming nodig hebben ZONDER het licht van medium-infraroodverwarmers.

De SUMMIT is geschikt voor binnen- en buitenlocaties waar de luchtstroom laag of beheersbaar is. Het kan zowel aan de muur worden gemonteerd of direct boven het plafond worden opgehangen, waardoor de verwarming in het gebied direct onder de kachel wordt gemaximaliseerd. De slanke en smaakvolle SUMMIT is een uitstekende oplossing voor restaurants, bars, winkels en vergelijkbare binnenomgevingen die op zoek zijn naar een stijlvolle, maar toch discrete verwarmingsoplossing voor hun ruimte.

De IP64-beschermingsgraad geeft SUMMIT bescherming tegen stof en maakt hem spatwaterdicht, waardoor hij geschikt is voor overdekt gebruik buitenshuis. Het hoge vermogen en de flexibele installatie maken SUMMIT ook ideaal voor ruimtes op terrassen, buitenbalkon en onder parasols in beschutte ruimtes. In blootgestelde gebieden met luchtbeweging en wind kan de infraroodspreiding met 1/3 tot 1/2 afnemen. In dergelijke gevallen raden we aan het aantal kachels proportioneel te verhogen.

De SUMMIT 2600R heeft een afstandsbediening met 2 vermogensinstellingen (100% en 50%) en een timer van 1-24 uur voor extra precisie en controle voor gebruik buitenshuis. De SUMMIT 2600 (model zonder afstandsbediening) kan worden gebruikt met externe controllers, zoals de herschel thermostaat.

Nominaal vermogen:

Verwarmingselement:

Emitter:

Lichaam:

Dimensies 2600R:

Afstandsbediening:

 

Dimensies 2600:

Opwarmingstijd:

Golflengte:

Gewicht:

Garantie:

Kabellengte:

Bescherming:

2600W

Herschel Kanthal AF

Gestructureerd aluminium oppervlak met GE IR-versterkende coating

Geëxtrudeerd, geanodiseerd aluminium

150 x 16 x 4.5 cm (Afstandsbediening versie)

2 vermogensniveaus (in stappen van 50%) &

24-uurs timer (in stappen van 24×1 uur)

140 x 16 x 4.5 (zonder afstandsbediening)

<10 Minuten

3 – 10µm

7.5kg (Afstandsbediening versie); 7kg (versie zonder afstandsbediening)

2 Jaren (exclusief afstandsbediening)

2m

IP64

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Merk

Herschel

Kleur

Wit, Wit met afstandsbediening, Zwart, Zwart met afstandsbediening

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Summit 2600 Watt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven