Share

Alfa Forno Moderno Portable Rood – Gas – Pizzaoven

999,00 incl. btw

Een echte Italiaanse pizzaoven in een kleine uitvoering maar met dezelfde capaciteit als  zijn grotere broers.
De Alfa Moderno Portable is een draagbare gas  pizzaoven van 35 kg. De oven is makkelijk verplaatsbaar en neemt weinig ruimte in beslag, hierdoor kunt u van elke gelegenheid een feest maken.

De roestvrijstalen koepel van deze Alfa Moderno Portable maakt het mogelijk om snel hoge temperaturen te bereiken door zijn gasontsteking . De Alfa Moderno Portable is bekleed met een  keramische vezelisolatie waardoor hij geen moeite heeft om zijn temperatuur op peil te houden.
Er zit een kijkopening in de deur om uw gerecht te bekijken terwijl het gaart, zelfs met gesloten deur.
Open en sluit de deur om het koken op de Alfa Moderno Portable aan te passen. Wanneer de ovendeur gesloten is zijn de vlammen zwakker met de deur geopend zijn de vlammen hoger.
Naast de deur staat een pyrometer zodat u makkelijk de temperatuur van de kookkamer kunt controleren.

De bakvloer is 40x40cm. Dat is genoeg ruimte voor een fatsoenlijke pizza tot maximaal 40cm doorsnee.
Een ergonomische houten handgreep is voorzien van de roestvrijstalen deur van de Alfa waardoor warmteoverdracht wordt voorkomen.

Klein maar groot in smaakbeleving!!

1 Vuurvaste baksteen

De vuurvaste baksteen is gemaakt in een vestiging van Alfa in Italië. De vuurvaste baksteen  absorbeert en bewaart de warmte veel beter dan lavasteen of keramiek, die in de meeste pizzaovens wordt gebruikt.

Dankzij de vuurvaste steen bakt ook de basis van de portable pizzaoven uw pizza’s snel waardoor ze in de juiste mate knapperig worden en mals blijven.

2 De Keramische isolatie vezels

Deze keramische vezel biedt tweemaal zoveel hittebestendigheid als steenwol, die doorgaans wordt gebruikt in huishoudelijke pizzaovens.
Ook zorgt de keramische isolatie ervoor dat de oven zijn temperatuur behoudt tijdens het bakken, voorkomt oververhitting van de zijvlakken en stelt u in staat pizza’s te bereiden die altijd goed doorbakken.

3 Circulatie systeem 

Dit systeem optimaliseert de kringloop van de warme lucht in de bakkamer zodat de vuurvaste steen nog meer wordt verwarmd en de pizza nog beter wordt gebakken, zelfs in een compacte gasoven zoals de Portable.

Doordat de warmte in het rond en omlaag wordt geduwd, behoudt de oven altijd de juiste temperatuur zodat zowel de pizzabodem als het beleg op een uitstekende manier worden gebakken.

Merk

Alfa Forni

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alfa Forno Moderno Portable Rood – Gas – Pizzaoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven