Share

Alfa Forno Moderno 3 Pizze – Rood – Hout – Pizzaoven

2999,00 incl. btw

De Alfa Moderno 3 Pizze rood is een houtoven met een vuurvaste bakstenen bakvloer en een RVS koepel.
Het bereikt snel de juiste werktemperatuur en de voortgang van het bakken kan in een oogopslag worden gevolgd.
Deze houtoven is een ideale oplossing voor pizza’s, brood, grilgerechten (vlees, vis, groenten), ovengerechten in aardewerk schalen en cake

3 Pizze van de Moderno-lijn van Alfa is beschikbaar op gas of op hout maar dankzij de Hybrid Kit kunt u de gasversie omvormen tot een houtoven.

1 Vuurvaste baksteen

De vuurvaste baksteen is gemaakt in een vestiging van Alfa in Italië. De vuurvaste baksteen  absorbeert en bewaart de warmte veel beter dan lavasteen of keramiek, die in de meeste pizzaovens wordt gebruikt.

Dankzij de vuurvaste steen bakt ook de basis van de portable pizzaoven uw pizza’s snel waardoor ze in de juiste mate knapperig worden en mals blijven.

2 De Keramische isolatie vezels

Deze keramische vezel biedt tweemaal zoveel hittebestendigheid als steenwol, die doorgaans wordt gebruikt in huishoudelijke pizzaovens.
Ook zorgt de keramische isolatie ervoor dat de oven zijn temperatuur behoudt tijdens het bakken, voorkomt oververhitting van de zijvlakken en stelt u in staat pizza’s te bereiden die altijd goed doorbakken.

3 Circulatie systeem 

Dit systeem optimaliseert de kringloop van de warme lucht in de bakkamer zodat de vuurvaste steen nog meer wordt verwarmd en de pizza nog beter wordt gebakken, zelfs in een compacte gasoven zoals de Portable.

Doordat de warmte in het rond en omlaag wordt geduwd, behoudt de oven altijd de juiste temperatuur zodat zowel de pizzabodem als het beleg op een uitstekende manier worden gebakken.

Merk

Alfa Forni

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alfa Forno Moderno 3 Pizze – Rood – Hout – Pizzaoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven