Share

Alfa Forno Moderno 1 Pizze – Koper – Gas (Nano) – Pizzaoven

1699,00 incl. btw

Dit is de gasversie van de Alfa Forni Moderno 1 pizze  pizzaoven.
De oven is snel warm, houdt de warmte goed vast en is makkelijk te verplaatsen.
In de Alfa Gas pizza oven  bakt u  1 pizza en kook u gerechten voor groepen van 1 tot ongeveer 10 personen.
Om met deze  gasoven te bakken heeft u gas nodig. Het verbruik ligt op ongeveer 1,43 kg per uur.
De vierkante vuurstenen zijn bijna 3 cm dik die geleidelijk warmte opnemen, vasthouden en vervolgens dankzij de gepatenteerde Alfa-deflector is er een geleidelijke warmte-afgifte en zorgt deze voor uitstekende prestaties.
De opening van de pizza oven  is zo ontworpen om de warmte van de bakkamer te maximaliseren en om hierin ook de pizza makkelijker te kunnen draaien.

Klein in afmeting, maar groots in zijn prestaties

1 Vuurvaste baksteen

De vuurvaste baksteen is gemaakt in een vestiging van Alfa in Italië. De vuurvaste baksteen  absorbeert en bewaart de warmte veel beter dan lavasteen of keramiek, die in de meeste pizzaovens wordt gebruikt.

Dankzij de vuurvaste steen bakt ook de basis van de portable pizzaoven uw pizza’s snel waardoor ze in de juiste mate knapperig worden en mals blijven.

2 De Keramische isolatie vezels

Deze keramische vezel biedt tweemaal zoveel hittebestendigheid als steenwol, die doorgaans wordt gebruikt in huishoudelijke pizzaovens.
Ook zorgt de keramische isolatie ervoor dat de oven zijn temperatuur behoudt tijdens het bakken, voorkomt oververhitting van de zijvlakken en stelt u in staat pizza’s te bereiden die altijd goed doorbakken.

3 Circulatie systeem 

Dit systeem optimaliseert de kringloop van de warme lucht in de bakkamer zodat de vuurvaste steen nog meer wordt verwarmd en de pizza nog beter wordt gebakken, zelfs in een compacte gasoven zoals de Portable.

Doordat de warmte in het rond en omlaag wordt geduwd, behoudt de oven altijd de juiste temperatuur zodat zowel de pizzabodem als het beleg op een uitstekende manier worden gebakken.

Merk

Alfa Forni

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alfa Forno Moderno 1 Pizze – Koper – Gas (Nano) – Pizzaoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Scroll naar boven