Pellet haarden

Droomt u van een haard maar ziet u het niet zitten om met hout te stoken dan zijn de pellethaarden van Artistico iets voor u. Hun strakke uitzicht en moderne vormgeving maken deze haarden tot een echt pronkstuk in uw interieur. De afwerking rond de haard in combinatie met een meubel kan ook door ons gerealiseerd worden. Maak nu uw afspraak en u zal verrast zijn door de aantrekkelijke prijs van deze haarden.

Maak een afspraak! 

De bediening van de haarden is volledig draadloos en voorzien van alle comfort. Men kan de haard programmeren om automatisch te starten en te stoppen op bepaalde tijdstippen, men kan ook kiezen om te werken met de standby functie die de haard automatisch in- en uitschakeld in functie van de temperatuur.

Alle haarden zijn ook voorzien van de mogelijkheid om meerdere ruimtes te verwarmen door een extra ventilator die je als gebruiker kan in- en uitschakelen wanneer u dat wenst. Je kan hierdoor bijvoorbeeld de keuken en/of een bovenverdieping mee verwarmen. Door deze functie is het mogelijk een enorm grote oppervlakte te verwarmen met slechts 1 toestel. Alle pellethaarden zijn beschikbaar in 10Kw of 14Kw.

In dit type haarden maken we nog onderscheid in 3 soorten modellen:

  • de vlakke haard van 50cm, 80cm of 1m breed
  • de hoekhaard van 80cm breed verkrijgbaar in linkse of rechtse uitvoering
  • de 3-zijdige haard van 80cm breed met aan 3 zijden glas

 

Linkse hoekhaard

Vlakke haard

Camino pellet Serbis

 Bekijk hier de vlam van de pellethaarden

 

Pellet haarden

Meer items

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x