Hybride kachels

Een Hybride kachel is een kachel waarin je zowel hout als pellets kan stoken. Deze kachels zijn een ideale oplossing voor diegenen die niet de keuze willen of kunnen maken tussen hout en pellets. In dit gamma hebben wij diverse toestellen, zowel toestellen zonder als met cv aansluiting of zelf kookfornuizen.

Maak een afspraak!

Uniek in dit gamma is de Lohberger CV kachel op hout en pellets 

Het is de droom van velen om de gezelligheid van het houtvuur te verenigen met het goedkoop verwarmen van de hele woning op hout. Vandaag kan het, met de unieke AQUA-INSERT van het gerenomeerde oostenrijkse bedrijf LOHBERGER. U kan er probleemloos radiatoren op aansluiten en er warm water mee produceren voor sanitair gebruik. De duurzame brandkamer en de toptechnologische warmtewisselaar komen mooi verpakt in een moderne design, die u zelf kan aanpassen. De automatisch sluitende deur is standaard, buitenluchtaanvoer een optie. Toprendement en rookgaskwaliteit zijn conform de strengste europese normen.

De AQUA-INSERT met pelletsmodule op de zijkant verenigt het automatische comfort van houtpellets met het goedkope en gezellige stoken van brandhout. Indien u hout oplegt, vat het automatisch vlam door de pelletsbrander, die vervolgens stopt. Wordt er geen hout meer opgelegd, dan zal de pelletsbrander opnieuw starten, overeenkomstig de instelling van de thermostaat. Dit toestel is verkrijgbaar als vrijstaande kachel of als inbouwmodel.

Het is een perfecte kachel om te gebruiken in laagenergie en passiefwoningen daar de stralingswarmte naar de ruimte kan beperkt worden tot slechts 1Kw.

 

 

 

Hybride kachels
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x