Hoxter haarden

Hoxter staat voor duurzame inbouwhaarden, die perfect regelbaar zijn, een minimum aan hout verbruiken en het mooiste vuurzicht garanderen.

Convectiehaarden en accumulerende haarden vormen vandaag de populairste verwarmingstechnologieën. De inbouwhaarden van HOXTER zijn aan beide technologieën aangepast. Ze werken perfect in de gesloten ombouw van een accumulerende haard met bijkomende opslagmassa en kunnen ook goed gebruikt worden voor convectiehaarden, waarbij de warme lucht naar meerdere kamers kan worden geleid.

De Hoxter inbouwhaarden vallen eerst en vooral op door hun bijzondere duurzaamheid. Tot in de kleinste details stralen deze inbouwhaarden stevigheid uit. Ze zijn ontworpen op basis van wetenschappelijke onderzoeken naar de specifieke krachten die de diverse onderdelen te verwerken krijgen tijdens maar ook na het branden. Hoxter bied je bovendien maar liefst 5 jaar garantie, 3 jaar meer dan wettelijk vereist is.

Uiteraard is een modern gebruikscomfort gegarandeerd, met ondermeer liftdeuren, koude handgrepen, een schoon blijvend glasraam, eenvoudige reiniging, vulling vanuit een andere ruimte en nog veel meer. De uitgelezen verbrandingstechniek van Hoxter zorgt daarenboven voor toprendementen van 80 tot 89 % en uiterst schone rookgassen.

De mogelijkheden zijn divers bij hoxter zo kan je kiezen voor volgende toepassingen:

de CONVECTIEHAARD geeft stralingswarmte via het glasraam en natuurlijke convectie warmte af aan de ruimte.

de HAARD MET ACCUMULATIERINGEN is voorzien van keramische ringen die extra warmte onttrekken aan de rookgassen en deze warmte lang na het stoken van de haard nog steeds afgeeft waardoor u langer kan genieten van de warmte.

de HAARD MET KMS accumulatiekanaal is voorzien van rookkanaal dat gemaakt is van speciaal ontwikkeld keramisch materiaal dat extra warmte onttrekt aan de rookgassen en deze warmte lang na het stoken van de haard nog steeds afgeeft waardoor u langer kan genieten van de warmte. Doordat de massa van dit systeem hoger is zal dit type haard u nog langer laten genieten van de warmte dan de toepassing met ringen.

Een HAARD MET CV aansluiting is als een cv-ketel in je woonkamer, die niet enkel de woonkamer verwarmt, maar ook de andere ruimten en het sanitaire water. Met een cv-inbouwhaard van Hoxter kan je zoveel meer doen met houtenergie. Je brandstofkosten worden minimaal, alsook je bijdrage tot het broeikaseffect en dit op een veilige, duurzame manier met minimale fijnstof uitstoot.

Maak hier een afspraak voor een offerte op maatWebshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x