Hoxter CV haarden

 

Een Hoxter cv-inbouwhaard is als een cv-ketel in je woonkamer, verwarmt naast de woonkamer ook de andere ruimten en het sanitaire water. Met deze cv-inbouwhaard kan je zoveel meer doen met houtenergie. Je brandstofkosten worden minimaal,alsook je bijdrage tot het broeikaseffect en dit op een veilige, duurzame manier. Door de dubbele beglazing in de haarddeur kan je voldoende vermogen opwekken om de hele woning te verwarmen zonder de stookruimte te oververhitten, hiermee biedt Hoxter een oplossing voor het grootste probleem bij cv haarden met een groot vermogen.  De uitgelezen verbrandingstechniek zorgt daarenboven voor toprendementen van 80 tot 89 % en uiterst schone rookgassen.De Hoxter cv haarden zijn verkrijgbaar in

  • vlakke haarden
  • hoekhaarden
  • doorkijkhaarden 

De kleinere modellen van de cv haarden van hoxter zijn bovendien perfect toepasbaar in laagenergie en passiefwoningen.

Opnieuw zorgt ook hier het dubbele glas voor een extra afscherming van de stookruimte, door toepassing van een extra isolatieschil rond de haard kan je tot 80% van het haardvermogen naar het water transporteren.

Voor de correcte dimensionering van een cv haard voor uw woning kan u beroep doen op onze berekeningsservice waarbij we een gedetailleerde berekening maken van alle warmtebronnen en verbruikers in de woning met de Biomass Homeplanner.

Maak een afspraak!

 


 

Hoxter CV haarden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x