Houtkachels

Een natuurlijk houtvuur zorgt voor een betoverend vlammenspel, een gezellige stralingswarmte en het ontspannende geluid van knisperend hout. Hout stoken in de houtkachel brengt u terug naar de kampvuurjaren.

Wij beschikken over een zeer uitgebreid gamma aan houtkachels van klassiek tot modern, van simpel tot sterk geavanceerd...

DAN SKAN - GEAVANCEERDE SMARTSTOVE TECHNOLOGIE

Geavanceerde DANSKAN Smartstove Technologie betekent een grote stap vooruit in moderne houtverbranding ten opzichte van een gewone houtkachel. Dit revolutionaire Intelligent Heat System (IHS) kopieert getrouw het voortdurend meten en bijregelen zoals in het labo en verzekert je van de mooiste ervaring met tot 50% minder houtverbruik. Deze thermostatische verbrandingstechnologie maakt je houtkachel even intelligent als elke moderne wagen, wasmachine of smartphone, zoals het hoort.

Altech speksteenkachels - DUURZAAM en GEZONDE stralingswarmte

In tegenstelling tot stalen kachels slaat speksteen de warmte op als een accu. Tot maar liefst 10 uur na het doven van het vuur stralen onze speksteenkachels nog comfortabele infrarood warmte uit. met een minimale hoeveelheid hout verwarmt u daardoor uw complete woonkamer. Het zal u niet verbazen dat onze kachels voldoen aan de hoogste duurzaamheidsnormen.

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x