Bio-ethanol haarden

Wat is bio-ethanol

De bio ethanol sfeerhaard is een van de populairste type sfeerhaarden. Dit komt omdat bio ethanol een zeer zuivere en schone brandstof is. Hierdoor zal je een bio ethanol haard niet ruiken en heb je ook geen last van roetaanslag. Daarnaast is de brandstof relatief goedkoop. Bio-ethanol is een feitelijk ethanol, een soort alcohol, het woord "bio" geeft aan dat deze brandstof gemaakt is van een biologische bron zoals bijvoorbeeld mais, suikerriet of suikerbiet. Via gisting wordt van de suiker ethanol (een soort alcohol) gemaakt en na destillatie wordt dit verkocht als bio-ethanol. Bio ethanol is een vloeistof die lijkt op water.

Maak een afspraak! 

iBio haarden

iBiO kan toegepast worden in bijna alle omstandigheden.

Beschikbaar in 2 uitvoeringen

  • Open verbrandingssysteem zonder schoorsteen.
  • Gesloten verbrandingssysteem met externe luchttoevoer en rookgasafvoer, via een concentrisch kanaal of elektrisch geforceerd systeem: Fan Exhaust.

iBiO heeft een unieke vormgeving 

U kiest voor een strak, elegant, eigentijds en visionair design. iBiO, de nieuwste generatie bio-ethanolhaard heeft een buitengewone prachtige en hoge vlam en beperkt vermogen.Er ontstaat een zeer zuivere verbranding, dankzij de volledige elektronische sturing, waarbij de ethanol in zeer beperkte mate wordt ontvlamd op een branderbed waarvan het ontwerp geregistreerd is. Uw huis blijft vrij van rook of nare geuren. iBiO brandt in gesloten toestand volledig geurvrij, dankzij de zuivere verbranding.

iBiO is ontwikkeld met het oog op uw veiligheid

iBiO heeft een apart branderbed en reservoir in tegenstelling tot de standaard verkrijgbare
 mechanische ethanolbranders. Dit om de zuiverste en mooiste vlam te creëren. Er is geen rechtstreekse verbranding vanuit het reservoir en deze staat niet rechtstreeks in contact met de hitte waardoor de haard zo goed als vrij is van gevaren. De elektronische sturing is bedienbaar met een afstandsbediening, u heeft geen lucifer nodig. Als u het toestel uitzet, wordt alle vloeistof onmiddellijk teruggepompt naar het reservoir, een extra garantie voor uw veiligheid.

Bio-ethanol haarden
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x