Alfa Pizza

Alfa Forni - design ovens op hout en gas

ontdek de beste ovens die u ooit kende.

Als u op zoek bent naar de beste outdoor hout- en gasgestookte oven, hebben wij de juiste oplossing voor u. Alfa-ovens zijn gemaakt voor mensen die van traditionele smaak houden en een echte superieure kookervaring willen ervaren.

Dankzij onze FORNINOX-technologie die een vuurvaste vloer en een roestvrijstalen (1/10 dikke) structuur combineert, zijn onze ovens klaar voor gebruik na het uitpakken en hoeft u geen intensieve bouwwerkzaamheden te verrichten. Geniet van het koken, grillen en bakken van uw gerechten in een houtoven. Ontdek onze lekkere recepten en heb meer plezier in uw tuin met een uniek product voor barbeque, grill, pizza, brood en desserts. Alfa, de wereldleider in productie van residentiële hout- en gasovens voor uw tuin en buitenkeuken.


Alfapizza oven - Alfa Pizza Forni - Villa en Vuur BV

Dankzij de unieke ForninoxTM technologie bieden we moderne foodies nu ook in België een snelle pizza oven waarin het klassieke vuurvaste gewelf vervangen werd door een geïsoleerd roestvrij stalen gewelf, dat hoge baktemperaturen garandeert in zeer korte tijd.

15 minuten na het aanmaken van het vuur kan de eerste pizza er al in, om 1 à 2 minuten later opgediend te worden. Zo komt de unieke smaak van echte italiaanse pizza in het bereik van iedereen die, net als u en ik, steeds onder een zekere tijdsdruk leeft. Een avond in de week, een familliebezoek op zondagmiddag... schat staat de pizzaoven al klaar ? Plezier verzekerd !

De wereldwijde Gourmet Pizza trend brengt ook topchefs terug naar de houtoven. De traditionele pizza ingrediënten worden steeds meer aangevuld met bijzondere “toppings”, de éne al exotischer dan de andere.

Dankzij diverse accessoires zoals de BBQ Set kan men bijvoorbeeld een steak langzaam grillen in de oven, om ze vervolgens fijngesneden over de pizza te strooien vooraleer die in de oven gaat - mmm...

Uiteraard kunnen ook ovenschotels, gegrild vlees en vis, brood, gebak, enz... in de houtoven bereid worden, De levende vlam van het houtvuur staat garant voor een unieke smaak, helemaal anders bijvoorbeeld dan bij een houtskool barbecue. De modellen zijn slank, sexy en voorzien van handige wielen, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn.

De nieuwste telg in het Alfa gamma is de kleine One

 Goed om één pizza per keer mee te bakken en al snel de populairste keuze voor het doorsnee gezin. Ze is beschikbaar op hout of gas en gaart een pizza in slechts 90 seconden. Zoals de meeste modellen bestaat ze in TOP versie, of met bijgeleverde tafel op wieltjes.

De One is reeds verkrijgbaar vanaf 999€ incl. btw met bijhorende accessoires.


Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x