Alfa Forni hout en gasovens

Alfa Forni hout en gasovens 

Ontdek Alfa Forni hout en gasovens, dé beste ovens die u ooit kende.

Als u op zoek bent naar de beste outdoor hout- en gasgestookte oven, hebben wij de juiste oplossing voor u. Alfa Forni hout en gasovens zijn gemaakt voor mensen die van traditionele smaak houden en een echte superieure kookervaring willen ervaren.

Dankzij onze FORNINOX-technologie die een vuurvaste vloer en een roestvrijstalen (1/10 dikke) structuur combineert, zijn onze ovens klaar voor gebruik na het uitpakken en hoeft u geen intensieve bouwwerkzaamheden te verrichten. Geniet van het koken, grillen en bakken van uw gerechten in een houtoven.

Ontdek lekkere recepten (niet alleen voor pizza) en heb meer plezier in uw tuin met een uniek product voor barbecue, grill, pizza, brood en desserts. Alfa Forni, dé wereldleider in productie van residentiële hout en gasovens voor uw tuin en buitenkeuken.


Alfa Forni hout en gasovens - villaenvuur

Dankzij de unieke Forninox TM technologie bieden we moderne foodies nu ook in België een snelle pizzaoven waarin het klassieke vuurvaste gewelf vervangen werd door een geïsoleerd roestvrij stalen gewelf, dat hoge baktemperaturen garandeert in zeer korte tijd.

15 minuten na het aanmaken van het vuur kan de eerste pizza er al in, om 1 à 2 minuten later opgediend te worden. Zo komt de unieke smaak van echte Italiaanse pizza in het bereik van iedereen die, net als u en ik, steeds onder een zekere tijdsdruk leeft. Een avond in de week, een familiebezoek op zondagmiddag... schat staat de pizzaoven al klaar? Plezier verzekerd!

De wereldwijde Gourmet Pizza trend brengt ook topchefs terug naar de houtoven. De traditionele pizza-ingrediënten worden steeds meer aangevuld met bijzondere “toppings”, de éne al exotischer dan de andere.

Dankzij diverse accessoires zoals de BBQ Set kan men bijvoorbeeld een steak langzaam grillen in de oven, om ze vervolgens fijngesneden over de pizza te strooien voordat die in de oven gaat - mmm...

Uiteraard kunnen ook ovenschotels, gegrild vlees en vis, brood, gebak, enz... in de houtoven bereid worden, de levende vlam van het houtvuur staat garant voor een unieke smaak, helemaal anders bijvoorbeeld dan bij een houtskool barbecue. De modellen zijn slank, sexy en voorzien van handige wielen, waardoor ze eenvoudig verplaatsbaar zijn.

De nieuwste telg in het Alfa Forni gas en houtovens -gamma is de kleine 'One'

 Goed om één pizza per keer mee te bakken en al snel de populairste keuze voor het doorsnee gezin. Ze is beschikbaar op hout of gas en gaart een pizza in slechts 90 seconden. Zoals de meeste modellen bestaat ze in TOP versie, of met bijgeleverde tafel op wieltjes.

De One is reeds verkrijgbaar vanaf €1199,00 met bijhorende accessoires in onze webshop.
Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x